Type Here to Get Search Results !

Doljean retinut de politisti


Polițiștii Secției 5 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 45 de ani, municipiul Craiova, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie.

În fapt, în cursul zilei de 06 octombrie a.c., ora 11.38, polițiștii au fost sesizați de o femeie, de 42 de ani, din municipiul Craiva, cu privire la faptul că fostul soț se află în locuința sa, încălcând măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, bărbatul aflându-se în locuința femeii, încălcând măsurile dispuse prin ordinul de protecţie emis de către Judecătoria Craiova împotriva sa, la data de 30.04.2024, pe o perioadă de 12 luni.

În baza probatoriului administrat, ieri, 06 octombrie, polițiștii l-au reținut pe acesta, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. 

În cursul acestei zile, persoana în cauză va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii